post@elektropartner.net 95 70 21 00 Man - fre 8 - 16

Kjære kunde!

ELEKTRO partner er et firma etablert i januar 2001, med solid kunnskap innenfor elektro sterk-/ og svakstrømsinstallasjoner. I 2005 valgte firma endring til annen selskapsform. Fra enkeltmannsforetak til aksjeselskap, p.g.a. økende oppdragsmengde m.m.

Vi har som hovedfilosofi å være tilstede når kunden trenger oss. I tillegg har vi valgt å være medlem i SIKRINGEN – kjeden, dette vil igjen gi deg som kunde en sikker og solid samarbeidspartner.

Tilbyr rådgivning, prosjekterende bistand, teknisk veiledning, utfører elektroarbeider innenfor elektro sterk-/ og svakstrømsinstallasjoner.

Vi påtar oss små og store oppdrag. For oss er alle kunder like viktige, vi skal bistå profesjonelt. Befaring, kostnadsoverslag, pristilbud vil kunne være noe av de aktuelle tjenester som vi kan bidra med. Elektroarbeider skal selvfølgelig bli utført etter ønsket avtale med oss, til konkurransedyktige priser.

ENØK- energiøkonomisering. Tips til «enkle» sparetiltak, råd om oppgradering på el. installasjonen som gir resultater i reduksjon på strømregningen… m.m. Elektroinstallasjon sterk-/og svakstrøm i nybygg, rehabilitering, private-, industri- og næringsbygg.

Oppbygging/tilpassing av (IK-) internkontrollsystem(er) innenfor landbruk, private-, industri- og næringsbygg. (Godkjent firma og personer for utførende, som vil gi reduksjon i forsikringspremien hos forsikringsselskap). Termografere el.anlegg med termokamera. For å kunne avdekke feil og varmegang på el.anlegg/tavler. (Vil være forebyggende mot eventuelle unødvendige driftstopper, som koster industrien mye penger) .

Rådgivende elektroingeniør tjenester innenfor; elektroteknikk, elektroinstallasjon, elektriske maskiner med ulike motordrifter, ulike kablingssystemer innenfor sterk-/og svakstrømsinstallasjon(er).

Våtromsgodkjent. Bedriften ELEKTRO partner Skien AS er godkjent som ansvarshavende i henhold til FFV (fagrådet for våtromsnormen). Fagarbeider innenfor elektrikerfaget gr.L er også våtromsgodkjent.

Bedriften har autorisert elektroinstallatør gr.L , godkjent installasjonsinspektør, bedriften er foretakssertifisert av Det Norske Veritas og har godkjent Elektrotermografør (NEK 405-1), Brannforebyggende el-kontrollør Bolig (NEK 405-2) og El-kontroll næring og landbruk (NEK 405-3 med tillegg B).
Vi har fagarbeidere som er kontinuerlig oppdatert innenfor vårt fagområde med de gjeldene lover, regler som til enhver tid er gjeldene.

Dette er noe av det vi kan tilby DEG SOM KUNDE!
Ønskes nærmere orientering står vi til tjeneste. Deres henvendelse/ordre skal få vår største oppmerksomhet.

PRØV OSS GJERNE, OG SE HVA VI ER GODE FOR!

ELEKTRO partner Skien AS

Bataljonveien 13A 3734 Skien Telefon: 95 70 21 00 E-post: post@elektropartner.net