post@elektropartner.net 95 02 07 90 Man - fre 8 - 16
Elektro4LogoBlack

Elektro 4 overtar Elektro Partner Skien – styrker posisjonen i regionen

 

Det er i dag inngått avtale mellom Elektro 4 og Elektro Partner Skien om at Elektro 4 overtar driften av Elektro Partner Skien. Elektro 4 styrker dermed posisjonen som en av de største elektroinstallatørene i Grenland og Vestfold.

 

 

– Vi ser hele tiden fremover og da vi kom i dialog med Arve Severinsen i Elektro Partner Skien, fant vi raskt ut at dette er en god match. Det er krevende tider i byggebransjen, men vi opplever økt oppdragsmengde og satser videre for å opprettholde vår posisjon som en av de største elektroinstallatørene iregionen. Vi gleder oss til å få Elektro Partner-gjengen med laget, sier daglig leder Terje Sterner i Elektro 4.

Elektro 4-gruppen har hatt solid omsetningsvekst de siste årene, og har økt fra en omsetning på 142 MNOK i 2017, til 200 MNOK i 2022. Veksten har vært både organisk og ved oppkjøp. I 2015 gikk Elektro 4 inn i Vestfold-markedet ved oppkjøp av Teddy Elektro.

Daglig leder og eier Arve Severinsen i Elektro Partner Skien har en relasjon med Elektro 4 som går langttilbake i tid. – Jeg har en tid sett etter andre som kan overta driften i mitt selskap. Elektro 4 er et lokalt,svært seriøst og solid firma jeg kjenner godt fra før. Det var også her jeg startet min karriere før jeg startet for meg selv for 20 år siden. Det er derfor godt og trygt å vite at kunder og ansatte nå er i de beste hender, sier Arve Severinsen.

Elektro Partner Skien er elektroinstallatør som har drevet med elektrikertjenester innenfor nybygg og servicemarkedet. Kunder er alt i fra private til lokale håndverksbedrifter, faste næringskunder og internkontroll, elkontroll og årskontroller av brann, nød og ledelys.

Elektro 4-gruppen har en lang og stolt historie. Elektro 4 som holder til på Borgestad i Skien er en lokalt eiet bedrift, og er en av de største elektroinstallatørene i Grenland og Vestfold med rundt 140 ansatte. Hovedkontoret ligger på Borgestad i Skien og datterselskapet Teddy Elektro ligger i Sandefjord.

Elektro 4 arbeider med alt fra mindre jobber hos privatpersoner, både nybygg og rehabilitering, til større offentlige og private utbygginger av skoler, sykehjem, næringsbygg og industri.

Vår kjerne er at vi skal være nære, både for våre kunder og ansatte, og når du arbeider med Elektro 4 skal du få en følelse av “fremtidsrettet trygghet”.

For mer informasjon:
Terje Sterner
Daglig leder i Elektro 4
Tlf. 992 83 611
E-post: terje@elektro4.no

ELEKTRO partner Skien AS

Bataljonveien 13A 3734 Skien Telefon: 95 70 21 00 E-post: post@elektropartner.net