post@elektropartner.net 95 70 21 00 Man - fre 8 - 16

Har du alltid hatt en drøm om å gjøre huset ditt litt smartere? Vel, tiden har nå kommet for å gjøre drømmen til virkelighet! Ved enkle tastetrykk, en app, automatisering og stemmestyring, kan du i dag styre nesten alle elektriske artikler i hele huset. xComfort sensio, et trådløst styringssystem for smarthus, kan enkelt kobles til det elektriske anlegget ditt, og blant xComfort-komponentene finner du alt fra brytere til aktuatorer, dimmere og Smart Home Controller.

Fordelene med et smarthus

  • Praktisk: Har du nettopp satt deg i senga med en god bok og ønsker litt koseligere stemning? Gjennom for eksempel stemmestyring kan du fortelle smarthuset ditt om å dempe lyset. Skal du legge deg, kan du også enkelt slå av lyset i hele huset med kun én enkel knapp.
  • Trygghet: Med et smarthus, er du bedre rustet mot innbrudd. Sensorer omkring i huset vil kunne informere deg når noe ikke stemmer, i tillegg til at du også kan installere kamera og bevegelsesfølere. Dersom du skulle være glemsk av deg, kan det samme systemet også brukes til å dobbeltsjekke om du f.eks. husket å låse garasjeporten.
  • Komfort: Gjennom xComfort Sensio vil du blant annet kunne stille inn automatisk kontroll og justering av inneklima. I tillegg kan systemet, etter å ha blitt kjent med sovevanene dine, automatisk skru på lyset på soverommet om morgenen når det er på tide å stå opp.
  • Energibesparende: Gjennom Sensio-appen, vil du enkelt få grafisk oversikt over strømforbruket i boligen. Ikke nok med det, men du kan også se hvilke rom i huset som konsumerer mest strøm. xComfort Sensio hjelper deg med andre ord med å få full oversikt over strømforbruket, slik at du dermed også kan innføre energibesparende tiltak.

Vi hjelper deg med å gjøre huset smartere

Dersom du skulle ønske å få installert xComfort Sensio i ditt hjem, kan du trygt benytte deg av ELEKTRO partner Skien til installasjonen. Våre ansatte har gjennomført Sensio Proff sitt installatørkurs, og er dermed sertifiserte til å bistå deg med å sette opp xComfort med Sensio som toppsystem. Du kan nå oss for installasjon eller for mer informasjon ved å ringe eller sende en e-post.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvorfor installerer dere spesifikt xComfort Sensio?

Sensio har i over 10 år levert smarthusteknologi til bedrifter og private. Bedriften er i dag en ledende leverandør av velferdsteknologi, og tilbyr trygghet og komfort til alt fra kommuner til private hjem. Videre har bedriften samarbeidsavtale med xComfort, som er trådløse komponenter utviklet av Eaton. Dette er teknologi av topp kvalitet og brukervennlighet, som vi gjerne ønsker at våre kunder skal kunne glede seg av.

Kan absolutt alle boligtyper bli smarthus?

Vi installerer smarthusløsninger for både eldre og nyere hjem. Sammen med vår leverandør og deg som kunde, kan vi skreddersy en løsning som passer dine ønsker og behov. Installasjonen er ukomplisert og løsningen er svært brukervennlig.

Hva er eksempler på elektriske artikler som kan styres?
Gjennom Sensio xComfort kan du blant annet styre: lyskilder, TVen, persiennene, varmekabler, høyttaleranlegget,  varmeovner, garasjedører og vannkokeren. Husk at du ved installasjon ikke automatisk vil kunne styre alle artikler – dette er avhengig av hva slags komponenter du velger å sette opp og hvor mange datapunkter og varmesoner du har behov for å kontrollere.

Kan jeg installere systemet selv?

Det er mye du selv kan gjøre med et Sensio-system, som for eksempel å programmere varmeinnstillinger, tidsinnstillinger og rutiner. Det du derimot ikke kan utføre på egenhånd, er installasjonen av selve systemet. Dette må du få bistand av en elektriker for å få utført, og da aller helst installatører som har utført Sensio-kursing. På den måten er du garantert at alt arbeidet utføres av noen som virkelig har gode kunnskaper om systemet og også ansvarsrett.

Våre tjenester

ELEKTRO partner Skien AS

Bataljonveien 13A 3734 Skien Telefon: 95 70 21 00 E-post: post@elektropartner.net