post@elektropartner.net 95 70 21 00 Man - fre 8 - 16

Har du behov for elbillader? Uansett om du er privatperson eller næringsdrivende, finnes det spesielt én elbillader som skiller seg ut fra mengden. Den er designet for å tåle norske værforhold og temperaturer, er smart, pålitelig – ja, den har alt du måtte ønske av en lader. I tillegg kan du velge mellom en rekke ulike farger, slik at den enkelt kan matche bilen eller huset. Er du ikke helt solgt enda? Les videre for enda flere fordeler med en Easee elbillader.

Velg mellom to ulike typer

Easee elbilladere finnes i to ulike varianter:

  • Easee Home: En ladestasjon som erstatter stikkontakten når du skal lade elbilen hjemme eller på hytta. Tilbehør som ladestolpe og kabelholder finnes også.
  • Easee Charge: Systemlading som er ment for sameier, næringsbygg, eiendomsprosjekter og større p-anlegg. Det er mulig å kombinere disse med ladestolper eller brikker med adgangskontroll og betalingsmulighet.

Hvorfor velge en Easee elbillader?

  • Universal: Elbilladere fra Easee passer alle elbiler, og kan dermed også benyttes av gjester.
  • Kompakt: Sammenliknet med andre elbilladere, er laderoboten fra Easee særdeles liten. Den veier kun 1.5 kilo og er 69% lettere og mindre enn alternativene på markedet i dag.
  • Kraft: Ladeboksen støtter lading opp til 22 kW, og kan lade på både 1- og 3-fase. Det er nokså utrolig å få slik en kraft ut av en såpass liten lader.
  • Lastbalanse: Med Easee Home kan du lastbalansere opptil 3 laderoboter per kurs, mens du med Easee Charge kan lade opptil 101 per kurs.
  • Smart: Dette er blant de mest avanserte laderne i verden. Selvsagt er de også smarte, og du kan dermed enkelt kontrollere elbilladere fra Easee med smarttelefonene din. På den måten kan du blant annet sjekke både ladestatus og utsette lading.
  • Kvalitet: Dette er produkter av eksepsjonelt god kvalitet, og leveres med 5 års garanti.
  • Trygghet: Mange som ønsker elbillader er utrolige for brannfaren som kan medfølge. Easee elbilladere har 3 ekstra nivå av sikkerhet, i tillegg til temperatursensorer og innebygd type B elektronisk jordfeilvern som sikrer deteksjon av likestrømsfeil og jordfeil. Du kan dermed slappe helt av mens du eller andre lader elbilen.
  • Tilpasset forholdene: Ettersom Easee elbilladere er produsert i Norge, kan du være sikker på at de vil tåle det norske klimaet. Laderen trives like godt på utsiden av huset som på innsiden av en garasje.

La ELEKTRO partner Skien ta seg av installasjonen

ELEKTRO partner Skien leverer løsningene du trenger for å sikre en trygg lading av elbiler. Vi hjelper deg med sikker installasjon av ladeuttak og tilbyr produkter som imøtekommer lovpålagte krav og behov du måtte ha som kunde. Ettersom vi er offisiell forhandler av både Easee Home og Easee Charge, kan du være trygg på at vi kjenner produktet særdeles godt.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan jeg lade bilen tilstrekkelig selv om jeg har dårlig tid?

Skal du bruke bilen innen kort tid, velger du «rask lading». Du kan med 3-faseinstallasjon lade hele 10 ganger raskere enn ved lading gjennom vanlig stikkontakt (som for øvrig ikke er å anbefale).

Hvem står bak Easee elbilladere?

Bak disse revolusjonerende og miljøvennlige elbilladerne, står det norske firmaet Easee. De startet utviklingen av verdens smarteste laderobot til elbiler i 2018, og både utvikler og produserer laderne her i Norge.

Kan jeg installere elbilladeren selv?

Dessverre er ikke dette en mulighet ettersom elbilladere kun skal installeres av registrerte installasjonsvirksomheter. Dette er i henhold til forskrift om elektrisk utstyr og er for din egen sikkerhets skyld. Heldigvis er vi i ELEKTRO partner Skien en slik registrert installasjonsvirksomhet, og kan dermed bistå med installasjonen. Du er velkommen til å ta en uforpliktende telefon til oss, så kan vi diskutere mulighetene dine og gi et konkurransedyktig tilbud.

Hvor får jeg kjøpt en Easee elbillader?

Produktene til Easee kan kjøpes hos godkjente forhandlere. ELEKTRO partner Skien er en slik forhandler, og du sparer dermed tid ettersom vi bringer elbilladeren når vi skal utføre installasjonen.

Våre tjenester

ELEKTRO partner Skien AS

Bataljonveien 13A 3734 Skien Telefon: 95 70 21 00 E-post: post@elektropartner.net